В Україні триває кровопролитна повномасштабна війна і вже пішов десятий місяць з її початку. Астролог вирішив зробити невеликий прогноз про те, на що очікувати найближчим часом.

Йдеться про Олексія Кириченка, який опублікував свій розклад на власному YouTube-каналі, де регулярно намагається вгадати те, що чекатиме далі.

Виявилося, що ситуація буде непростою найближчими днями, але вже зовсім скоро ми знову почнемо руйнувати плани ворога і повертати свої території під контроль офіційного Києва.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

У перші дні грудня розпочнеться ескалація в районі моря чи річки, але вже за кілька днів можна буде помітити нові успішні починання українських захисників.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Вже з п'ятниці почнуться нові процеси на війні. На початку тижня місяць перебуватиме у Водолії. Цей знак Зодіаку дружній. Це означає, що разом добре битимемо ворога", - сказав астролог на своєму YouTube-каналі.

Таро. Фото: скриншот Youtube
Таро. Фото: скриншот Youtube

Найсерйозніша небезпека над нашою країною може нависнути вже наступного тижня, ближче до 8 грудня, а сам грудень за підсумком виявиться успішним для нас у районі Запорізького спрямування, що не може не тішити.

"Швидше за все, тяжкість у війні пов'язана з територіями, які ближче до моря. Найважчі дні будуть до 8 грудня, це повний місяць на Марсі, а Марс - планета війни", - сказав астролог.

У жодному разі найближчим часом не можна ігнорувати повітряні тривоги, оскільки терористи продовжують свою тактику.

Нагадаємо, що ніколи не сушіть одяг на батареї: ви здивуєтеся, чому не варто цього робити

Раніше повідомлялося, що українці можуть втратити субсидію через борги за комуналку - у Мінсоцполітики попередили кожного

Також Україна може отримати нові ракети, які отримають окупантів у глибокому тилу .