Тепер компанія Ілона Маска буде списувати з карт українців ще більше грошей. Тарифи на Starlink знову зросли.

Про це йдеться у тексті листа, який надіслали українським клієнтам.

Провайдер супутникового інтернету Starlink американської компанії SpaceX, що належить Ілону Маску, вирішив підвищити вартість послуг саме для українців.

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

Якщо раніше наші громадяни платили 60 доларів, то зараз це буде вже 75. Варто одразу наголосити, що звичайна вартість послуг для інших країн сьогодні складає 100 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Подорожчають послуги вже з 29 грудня, через місяць після публікації цієї заяви. Клієнтам розіслали листа, в якому і попередили про це.

"Якщо ви не хочете продовжувати користуватися сервісом, ви можете скасувати підписку у будь-який час", – йдеться у листі, поширеному в українському сегменті мережі.

Starlink, фото: скріншот
Starlink, фото: скріншот

Крім того, з офіційного сайту термінал та доставка в Україну обходилася не більше 400 доларів, а зараз практично вдвічі дорожча. Це 700 доларів за термінал, а також 50 доларів за доставку.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск взагалі хотів більше не платити за Starlink, які раніше він надав Україні заради єдиного доступу до зв'язку в умовах блекауту, але потім передумав.

Starlink, скріншот: Youtube
Starlink, скріншот: Youtube

Термінали Starlink є у багатьох "пунктах незламності" та платних коворкінгах України.

Нагадаємо, що проекти українських дітей з Малої академії наук вирушили до космосу на ракеті Ілона Маска .

Раніше повідомлялося, що Tesla часів "перебудови": у мережі з'явилися архівні кадри космічної Таврії, Ілон Макс надихався

Також Ілон Макс не платитиме за Starlink в Україні: мільярдеру стало дорого після розмов з Путіним