Ви закохуєтесь і розлюблюєтеся зі швидкістю світла, чи виявляєте, що фатально прив'язані до людини ще до того, як стосунки пустили коріння?

Відповідь чому, може дати астрологія. Є знаки зодіаку, які швидко закохуються, але їм досить швидко набридають стосунки.

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Першими у списку тих, хто постійно потребує стану закоханості астрологи вважають Близнюків.

Близнюки

Близнюкам буває дуже жарко і холодно, а це означає, що вони можуть захопити вас в одну мить. І як тільки їхні почуття до вас згасають, вони зазвичай розходяться назавжди. Близнюків більше цікавлять випадкові, швидкоплинні закоханості, ніж тривалі стосунки, тому очікуйте, що вони завжди будуть певною мірою відсторонені від того, що ви маєте бути разом.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Вони не можуть нормально функціонувати, коли все стає надто складним, тому їм легко набридають стосунки, і вони вважають за краще розійтися. Безглузді закоханості, які не спантеличують і не є серйозними, найкраще підходять Близнюкам, оскільки вони можуть просто перейти до іншої людини, коли втратять інтерес до попередньої.

Терези

Терези люблять закохуватися і закохуються в середньому п'ять разів на тиждень. Їм важко взяти на себе зобов'язання, хоча вони насолоджуються всіма чудовими речами, які приносять побачення. Якщо до Терезів не залицяються і не збивають з ніг щодня, вони обов'язково занудьгують. Вони також дуже незалежні партнери, а це означає, що вони не хочуть відчувати себе обмеженими.

Один із їхніх найбільших страхів – бути у стосунках, які більше не викликають у них метеликів. Терези, звичайно, здатні знаходити стосунки на тривалий час, але також часто закохані в любов, а не в реальну людину.

Овен

Овен сильно любить, але коли ви не даєте йому саме того, чого вони хочуть, коли вони цього хочуть, їм набриднуть стосунки. Їхня нудьга походить від нетерпіння у відносинах. Овен не любить затягнутих або повільних стосунків. Іншими словами, якщо це не бурхливий роман із самого початку, він приречений на провал.

Коли божевільні, імпульсивні потреби Овна не задовольняються відразу, вони зненавидять вас. Овен надто зайнятий черговою пригодою з кимось, хто захопить їх на деякий час.

Нагадаємо, ми писали, що 6 пар знаків Зодіаку створені один для одного — найбільш сумісні за характером.

Як повідомляв "Знай.ua" який знак зодіаку найімовірніше розіб'є вам серце

Також "Знай.ua" інформував, що 5 знаків зодіаку, яким часто щастить з грошима