"Хлібний" зганьбився на всю країну: пенсіонерку, яка втратила будинок, виганяли з кафе у мороз

Пенсіонерка у "Хлібному", фото з Instagram
Пенсіонерка у "Хлібному", фото з Instagram

У популярному кафе-пекарні "Хлібний" вразили своєю малодушністю та жорстокістю. Скандал розгорівся через те, що бабусю, яка втратила будинок та близьких, відмовилися обслуговувати та виганяли із закладу. Історією у своєму Instagram поділилася українка Анна Сергєєва. Вона на власні очі бачила, як жахливо персонал "Хлібного" обійшовся з пенсіонеркою, будинок якої, за її словами, постраждав ще під час вибухів на складах у Ічні на Чернігівщині.

"Холостяк" Алекс Топольський розкрив правду про те, як досяг успіху в США: "У мене немає бізнесу"

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: пресслужба СТБ

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. У жовтні 2022 року відбулася довгоочікувана прем'єра, тому чоловік активно знайомить глядачів зі своїм життям у Instagram. Ще до прем'єри шоу в Алекса Топольського кидали звинувачення у тому, що він насправді не займається жодним бізнесом у США, хоча він із першого випуску намагався довести протилежне. Нині він вкотре нагадав, чим заробляє собі на життя.

ЗМІ повідомили, що володимир путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла: "Зазнає серйозних проблем..."

Володимир Путін
Володимир Путін

Деспотичний президент росії володимир путін пережив невдале падіння, що посилило побоювання, що у 70-річного чоловіка серйозні проблеми зі здоров'ям. Путін нібито впав зі сходів у своїй офіційній резиденції в Кремлі, і його охоронці допомогли йому лягти на найближчий диван. На допомогу йому прийшли особисті медики, які виявили у нього удар копчика та нібито виявили у нього "рак шлунково-кишкового тракту".

Фото 18-річної Насті Каменських без одягу побачили всі, колишня Позитива і тут в ударі: "Бублик, ще попереду"

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала себе 18 років на честь дня народження дизайнера Анни Андрійчук. "Анечка! Бублик! Кохана! З днем ​​народження, найдобріша, класна, прикольна, весела, чуйна і чуйна людина на світі, я дуже пишаюся тобою і твоїми досягненнями, а скільки ще попереду..." , - підписала зірка знімок, зроблений у басейні , на якому постановки в блакитному купальнику біля Ганни, одягнені чорний купальник.

Жити стане солодше? Українцям показали нові ціни на цукор, радять зробити запас

Ціни на цукор, скріншот: YouTube
Ціни на цукор, скріншот: YouTube

За новими прогнозами фахівців, "свіжий" цукор буде дорожчим. Пояснення дуже просте: значно подорожчали паливно-мастильні матеріали. Щоб вивезти з полів на заводи понад два мільйони тонн буряків, дизпалива та бензину потрібно чимало. Ці матеріали після початку війни зросли в ціні приблизно вдвічі. Всі ці витрати вплинуть зростання вартості цукру.