Один із найбільших українських державних банків, у якому більшість українців отримують свої законні державні виплати (навіть популярніші за "Укрпошту") вже встиг у перші дні зими надати своїм клієнтам чимало турбот. Цього разу ми не говоритимемо про те, що співробітники банку себе хамськи ведуть до людей похилого віку у відділеннях, цього разу ми звернули увагу на тему депозитів.

Зазначимо, що депозити, у такий тривожний та стресовий для держави час – дуже ризикована процедура, проте ми поговоримо не про довіру до фінансової установи, а про те, чому українці не можуть зняти з рахунків свої гроші.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Третього лютого 2022 року, у вихідний день, працівники банку самостійно продовжили мій депозит. Я ж заздалегідь ходив у відділення та просив не продовжувати! На рік я залишусь без власних коштів!", - пише незадоволений клієнт банку.

Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеного клієнта "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Заради справедливості варто зазначити, що співробітники банку таки надали свою відповідь на цю проблему: "При закінченні депозиту він триває автоматично, якщо не було відключено автопролонгацію. Для того щоб скасувати автопролонгацію, потрібно саме написати заяву про її відключення у відділенні. Також автопролонгацію можна відключити самостійно до Ощаду 24/7".

Нагадаємо, "Шпигуть і нав'язують...": українець ризикнув поповнити картку через термінал "ПриватБанку", довелося пити валеріанку.

Раніше повідомлялося, "Хлібний" зганьбився на всю країну: пенсіонерку, яка втратила будинок, виганяли з кафе в мороз.

Також, 2000 грн. під ялинку: ПриватБанк роздасть українцям гроші, як отримати.