Важкий 2022 рік наближається до свого завершення. То ж українці з великою надією на краще готуються зустрічати 2023. Вважається, що задобривши тварину-символ наступного року, ви привернете у свій дім удачу.

Про те як правильно прикрасити ялинку до наступного року Чорного Водяного Кролика, щоб задобрити символ року та залучити удачу, розповідає Телеграф.

Символом 2023 року є Чорний Водяний Кролик, проте це зовсім не означає що свою оселю потрібно оформити у похмурих тонах. Крім чорного кольору, стихію Води підкреслює і приваблює синій, блакитний, зелений, білий.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Експерти галузі біоенергетики радять використовувати більше світлих тонів у прикрасі будинку, адже за їхніми словами цього разу варто діяти на противагу тварині.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Саме тому допускається гра із контрастом, але без виділення цього кольору як основного. То ж удосталь у будинку повинні бути наступні кольори: синій, блакитний, зелений, білий.

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел
Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Розбавте водну стихію яскравим світлом, що символізує вогонь. У цьому вам допоможуть гірлянди. Така прикраса допоможе вам прогнати зневіру, тугу та втому. Крім того, перед зустріччю нового 2023 року бажано поміняти лампочки у будинку на потужніші.

Водночас не варто прикрашати будинок іграшки та прикраси, які звисають зі стелі. Натомість зверніть увагу на настільні та настінні іграшки, картини тощо.

Також важливо використовувати натуральні матеріали. Запам'ятайте, що кролик не любить пластику. Не підійде й метал. Тому найкращий вибір на зустріч 2023 року — це дерев'яні іграшки та прикраси, а також керамічні вироби, гілки живої ялинки, справжні шишки.

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації