У мережі продовжують висміювати народного депутата від фракції «Слуга народу» Миколи Тищенка. Він неодноразово потрапляв у неприємні історії, і черговий ракетний обстріл України не став винятком.

Нову посаду про це було опубліковано в Telegram-каналі Олександра Волкова.

Справа в тому, що 5 грудня практично всі українські міста знову зазнали масованої російської ракетної атаки. Було лише кілька влучень, але майже 90% сили ППО збили.

Микола Тищенко. Фото: Facebook
Микола Тищенко. Фото: Facebook

На щастя, Київ у той день не постраждав, і було лише кілька попадань по об'єктах енергетичної інфраструктури в Київській області.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Але Микола Тищенко, як і багато так званих експертів, вирішив налякати громадян, і спробувати відгадати кількість ракет, які в той момент летіли на столицю.

Йому надійшла інформація, яку попросили одразу ж поширити. А депутат виявився доброю душею і поділився з шанувальниками непровітряною інформацією.

Микола Тищенко. Фото: скріншот youtube
Микола Тищенко. Фото: скріншот youtube

Там йшлося про те, що на Київ летить щонайменше 50 крилатих ракет і закликав усіх терміново піти в укриття. Звичайно ж це виявилося фейком, а з Миколи Тищенка ще довго сміятимуться через це. Один із прикладів можна знайти у цьому Telegram-каналі.

"Новітня розробка УкрОборонПрому - РЛС "К.О.Т.Л.Е.Т.А", яка здатна безпомилково визначати кількість випущених ракет, час прильоту та мети ракет. Загалом, видалив додаток, що повідомляє про тривоги, і просто підписався на Миколу Тищенка" - йдеться у повідомленні під постом.

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що диктатор путін знову продемонстрував усі ознаки того, що йому залишилося недовго: трясуться руки та сповільнилася реакція

Також, хто обстріляв Хакасію: на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз