Не так давно депутат міста Новосибірськ відремонтувала туалет, чим і похвалилася в соціальних мережах. У мережі це благополучно висміяли, так як він виглядає не найкращим чином.

Інфоприводи щоб висміяти росіян навіть вигадувати не потрібно, так як вони самі продовжують чудово ганьбитися на весь світ.

Мова йде про місцевого депутата Світлану Каверзину, яка вирішила розповісти про «модернізацію» вуличного туалету. Там встановили дерев'яні двері і прибрали.

Пост російського депутата, фото: Twitter
Пост російського депутата, фото: Twitter

"Туалет на кінцевій зупинці ОРМЗ (23 автобус) відремонтували. А то без дверей вітерець задував. Ще до цього його відмили і обробили антисептиком", — повідомила новосибірська депутат, прикріпивши фотографію об'єкта.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Написала вона про це на своєму акаунті в соціальній мережі Twitter, який, до речі, в Росії заблоковано. Пост відразу почав набирати популярність серед росіян, які писали свою думку далі в коментарях.

"Ну розкішно ж";

"Капець, я думав це стьоб";

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

"Здається це дискредитація";

"Прочитав на конченою зупинці. Походу так і є";

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

"Ну ось, а казали що немає поліпшень в житті простих людей :))";

"Непогано для самої багатої ресурсами країни";

"Подумав, що це сарказм...а ні - фотозвіт про досягнення".

Скріншот коментарів, фото: Twitter
Скріншот коментарів, фото: Twitter

Ще один день, коли росія продовжує ганьбити саму себе. Вони ніяк не можуть розібратися зі своїми проблемами, але продовжують лізти до інших.

Нагадаємо, ми писали, що ЗМІ повідомили, що Володимир Путін упав з драбини, але охорона встигла вчасно

Раніше повідомлялося, що путінське ППО виявилося міфом: весь світ побачив, що росія не може захистити нічого навіть на своїй території

Також, російський строковик, який влаштував масовий розстріл товаришів по службі, попросився до вагнеровцам