Стало відомо про те, що у війні Росії проти України загинув ще один медійно відома людина. Учасник Ліги Сміху" так і не зможе побачити перемогу України, але зробив чималий внесок, щоб це колись сталося.

Про це повідомили на офіційній сторінці Ліги Сміху в Telegram.

Чоловік у свій час часто з'являвся в гумористичних програмах, однак особливу популярність йому принесла участь у шоу "Ліга сміху", де він входив до складу команд "ОГО", а також "Горобчики".

Помер він героїчно, так як після початку повномасштабної війни пішов на фронт захищати свою батьківщину від окупантів, і вніс чималий внесок у майбутню перемогу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Жахливі новини, які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавка, якого, ми впевнені, що багато з вас знають. Поки не вистачає слів, в голову лізуть тільки приємні спогади, пов'язані з цією людиною", - йдеться в повідомленні.

"Ліга сміху". Фото: скрін youtube
"Ліга сміху". Фото: скрін youtube

Його колега з команди "Горобчики" також відреагував на смерть свого колишнього товариша. У них свого часу виникла неприємна ситуація, але незважаючи на всі його поважав, адже він боронив Україну від російської агресії.

"Загинув Ярик Гаркавка. І до біса всі практики, антидепресанти і спокій. Пекучий біль, дуже і дуже сильна. Ми періодично переписувалися і хотілося підтримувати Ярика, але як же так, Ярик? Ми ж повинні з тобою зустрітися? Ми ж домовилися записати подкаст?" - написав він.

Ярослав Гарварко, фото: Instagram
Ярослав Гарварко, фото: Instagram

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також, в Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить