Російські школярі знову зганьбилися на весь світ своєю поведінкою, а точніше керівництво, яке змусило їх це зробити.

Спеціальний ролик, присвячений темі війни в Україні, з'явився в мережі, і почав активно поширюватися соціальними мережами.

Справа в тому, що діти з Росії були загримовані під викраденого в Херсоні єнота і влаштували досить дивну акцію.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Йдеться про учнів школи в місті Кемерово, яких загримували під вкрадену з херсонського зоопарку єнота, після чого записали відеопривітання загарбникам і полоненій тварині.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Наші хлопці передали привіт єноту Херсі та його бойовим товаришам разом із шефами з кемерівського ОМОН "Оберіг", – йдеться у повідомленні кемерівської школи №74.

Катерина II та єнот, скріншот: YouTube
Катерина II та єнот, скріншот: YouTube

Примітно, що дітей одягли у військову форму із беретами червоного кольору на голові. На фоні вже святкова ялинка із подарунками, а в руках зброя. Традиційні російські свята.

Нагадаємо, що росіяни викрали з Херсона єнота, який був раніше у місцевому зоопарку. Вони це зробили прямо перед втечею з міста. У Мережі було викладено відео, як російський загарбник виловлює у вольєрі єнотів, хапаючи їх за хвіст і кидаючи у коробку.

Народ обурився і закликав українську владу найближчим часом повернути тварину назад додому. Деякі хочуть його передати на обмін з окупнтами.

Нагадаємо, що російський терміновик, який влаштував масовий розстріл товаришів по службі, попросився до вагнерівців .

Раніше повідомлялося, що путін не випускають на публіку через хворий вигляд: бояться, що розлякає всіх окупантів в Україні .

Також окупанти почали використовувати в Україні нові БПЛА "Тахіон", які можуть протистояти морозу: все ще намагаються здобути успіхи, але програють