"Укрпошта" напередодні новорічних свят вирішила порадувати українців невеликим, але приємним сюрпризом. Деякі клієнти зможуть отримати свої посилання без оплати транспортних послуг. Подробиці розкрили у пресслужбі компанії.

"Укрпошта" регулярно радує клієнтів вигідними акціями, і напередодні зимових свят вигадала новий сюрприз. Так, деякі клієнти матимуть змогу не платити за доставку своїх посилок, втім, це торкнеться не всіх.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Не платити за транспортування зможуть лише українці, які замовлять товар у магазинів-партнерів "Укрпошти". У компанії підкреслили, що пропозиція діятиме протягом грудня, а дізнатися про можливість безкоштовної доставки можна за жовтою міткою, якою будуть позначені партнери.

Укрпошта.Фото: Youtube
Укрпошта.Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Зізнайтеся, чекали? Безкоштовна доставка грудня від партнерів Укрпошти. Як і зазвичай, передбачили кожну деталь! Безкоштовна доставка діє у всіх партнерів, позначених жовтою міткою", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть надсилати посилки з 75-відсотковою знижкою: "Укрпошта" знизила тарифи для деяких клієнтів.

Також наш портал інформував, без посилки ніхто не залишиться: Укрпошта по всій країні продовжить працювати навіть без електрики.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нова пошта" оновила правила оплати посилок: що потрібно знати перед походом у відділення.