"Укрпошта" напередодні зимових свят повідомила клієнтів про 75-відсоткову знижку на послуги доставки. Хто зможе скористатися пропозицією та непогано заощадити, розповіли у пресслужбі компанії у соціальній мережі facebook.

В "Укрпошті" зазначили, що зараз багато родин перебувають на відстані, оскільки багато хто став вимушеними переселенцями. Втім, свята та подарунки ніхто не скасовував, тому громадяни, які перебувають у Польщі, можуть відправити посилку рідним в Україну зі знижкою в 75%.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Залишайтеся близькими і на відстані – до 75% знижки на доставку з Польщі до України. Зимові свята особливі. Їхня сімейна та тепла атмосфера відроджує бажання радувати рідних. Це можливо навіть якщо ви не поряд, адже кохання не лякають відстані та кордону", - відзначили у компанії.

Укрпошта, кадр з відео
Укрпошта, кадр з відео

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зазначається, що доставка посилки до відділення "Укрпошти" триватиме від 7 до 14 днів. При цьому мешканцям обласних центрів посилку може до дверей доставити кур'єр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що без посилки ніхто не залишиться: Укрпошта по всій країні продовжить працювати навіть без електрики.

Також наш портал інформував, "Нова пошта" ввела спецтариф на доставку за популярним напрямом: хто може скористатися.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, 8 років, 8 місяців, 8 днів: "Укрпошта" випустить нову марку з нагоди дати війни росії в Україні.