Телефон – це незамінна річ у житті кожної людини. Він із нами завжди, куди б ми не пішли. Крім загальних правил експлуатації є нюанси в тому, де його носити.

Найчастіше мобільний телефон носять у кишенях. Справді, це захищає пристрій від ковзання та падіння, однак це також може несприятливо вплинути на роботу батареї телефону.

Телефон у кишені, фото freepik
Телефон у кишені, фото freepik

Як носіння телефону в кишені позначається на роботі батареї

Існує декілька функцій, які при відключенні можуть заощадити заряд акумулятора. На цей фактор також впливає розташування телефону. Експерти стверджують, що під час носіння телефону в кишені, особливо якщо він підключений до бездротової мережі, батарея псується через тепло тіла людини і самого пристрою.

Це відбувається незалежно від того, яку марку та модель ви використовуєте.

Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем
Телефон. Фото: створити мем

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачам радять використовувати телефон, щоб його робота була максимально якісною, при температурі від 17 °C до 23 °C. А ось у кишені температура може досягати +40 ° C, що набагато вище, ніж потрібно.

Телефону ще може нашкодити дрібне сміття, що знаходиться в кишені. Він може потрапити в динаміки та роз'єми.

Раніше ми писали, три простих і доступних порад, щоб почати новий рік на позитивній ноті

Як повідомляв Знай.ua, позбуваємося неприємного запаху з термоса: допоможе те, що має кожна господиня на кухні

Також портал Знай.ua писав, що святковий попит і не тільки: експерт пояснив зростання цін на продукти на 38-39%