За рік ціни стали захмарними: на скільки виросли витрати українців на продукти

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Ціни на продукти на рік зробили рекордний стрибок та витрати українців суттєво зросли. Що дорожчає найшвидше і на скільки більше доводиться платити за популярні продукти, йдеться у даних Державної служби статистики. Середні ціни на продукти у листопаді 2022 року порівняно з груднем минулого року збільшились на 33,5%. При цьому показник загальної інфляції нижчий, ніж рівень подорожчання – 25,7%.

Олена Кравець із "Квартал 95" та Оля Полякова вирішили "потруситися" з Потапом, Насті Каменських не видно

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Український репер Потап влаштував запальний танець разом із Ольгою Поляковою та Оленою Кравець. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі. Потап опублікував відеозапис у соціальній мережі Інстаграм, на якому показав спільний танець з актрисою 95-го кварталу та співачкою Ольгою Поляковою. Тоді в Україні ще не розпочалася повномашстабна війна і всі весело готувались до Нового 2022 року, сповнених бажань та надій.

Війна в Україні може завершиться після однієї умови: "Путін у силах зробити це прямо сьогодні"

Зруйнований росіянами будинок, війна в Україні. Фото з соцмереж
Зруйнований росіянами будинок, війна в Україні. Фото з соцмереж

У Сполучених Штатах Америки вкотре висловилися про війну в Україні і назвали головні умови для її завершення. Все залежатиме від диктатора путіна. Про це розповіла посол США в Україні Бріджіт Брінк в одному зі своїх нових інтерв'ю. Все частіше лунають розмови про те, що війна має закінчитися, але це залежить виключно від російського президента путіна. Тільки він може покласти край війні, якщо захоче.

Українка розповіла, як ПриватБанк "привласнив" її гроші: лихо може статися з кожним

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Жінка розповіла, що знаходиться за кордоном, де спробувала зняти готівку з картки ПриватБанку. У результаті запитувану суму було списано з картки, але кошти не видано. Звернувшись до банку її заспокоїли, заявивши, що бачать невидачу грошей і закликали чекати на повернення коштів, але через 2 місяці нічого не зважилося.

"Привіт, мамаша...": Віктор Павлік продемонстрував справжні почуття до молодої дружини Каті Репяхової

Репяхова та Павлік, фото: Instagram
Репяхова та Павлік, фото: Instagram

Відома в соціальних мережах і на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. Цього разу Катя Репяхова вирушила слідом за своїм чоловіком до Тернополя, де музикант має дати живий концерт зі своїм гуртом. Однак тут сталося щось несподіване для Каті.