На Новий рік багато хто з нас прагне сяяти яскравіше за саму ялинку. Дехто навіть за місяць шукає для себе найкраще вбрання, а макіяж – це одна з головних складових образу. Безперечно, святковий дуже відрізняється від повсякденного, оскільки має свої нюанси.

За допомогою макіяжу можна привернути багато уваги, як позитивної, так і негативної. Варто розібратися з ключовими моментами, які можуть зіпсувати все або навпаки, змусити оточуючих захоплюватися вами.

Жіночий макіяж, фото amway
Жіночий макіяж, фото amway

Шкіра

Віддавайте перевагу натуральним відтінкам тонального засобу, але не забувайте про консилер, щоб сховати синці під очима та скульптор для моделювання обличчя.

Майте на увазі, що для свята краще підійде стійка косметика.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Очі та губи

Акцент потрібно робити на чомусь одному – очах чи губах. Якщо ж переборщити, може вийти безглуздо. На Новий рік можна дати волю фантазії або ж повернутися до нестаріючої класики – акуратних чорних стрілок та червоних губ.

Деталі

Знову ж таки, у свято можна проявити сміливість і нафарбуватися не так, як у повсякденному житті. У цьому допоможуть глітери, хайлайтери та інші подібні засоби. Візажисти кажуть, що найкраще робити сяючим лише один елемент - це можуть бути або губи, або очі, або брови.

Жіночий макіяж, фото womanadvice
Жіночий макіяж, фото womanadvice

Раніше ми писали про те, що не поспішайте купувати нові: як легко оновити прикраси для ялинки до Нового року 2023

Як повідомляв Знай.ua, останній шанс у 2022 році: дзеркальна дата, яка може змінити ваше життя, проведіть день правильно