Вирощувати овочі та зелень у домашніх умовах дуже зручно, адже тоді все свіженьке є під рукою. Особливо добре "город" росте в теплу пору року, взимку він вимагає більш трепетного догляду і в мороз далеко не все можна вирощувати на підвіконні.

Взимку всім нам не вистачає вітамінів та інших корисних речовин, тому такий домашній город просто знахідка. Перш ніж щось вирощувати, важливо знати, які овочі чи зелень приживуться на підвіконні, а які ні.

Зелень на підвіконні, фото ecoidea
Зелень на підвіконні, фото ecoidea

Часник чудово зростатиме в таких умовах навіть у склянці з водою. Його зелень можна широко використовувати в кулінарії, починаючи від салатів і закінчуючи повноцінними стравами.

Морква буде корисна кожному цілий рік. Її верхівки проростають у склянці із водою. Зелень придатна для салатів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Коріандр, а інакше кінза, має специфічний смак, але багато хто за це її і цінує. Проросте так само, як і морква, – у склянці з водою.

Базилік "проклюнеться" завдяки відросткам завдовжки 3-4 см. Їх слід занурити у воду та залишити на сонці. Розмір повинен збільшитися вдвічі, потім можна пересадити в землю.

Селера приносить багато користі здоров'ю, це факт. Для вирощування знадобиться її основа. Виконайте ті ж махінації, що і з базиліком - у воду і на сонечко. Коли почне рости листя, можна буде пересадити.

Зелень на підвіконні, фото fermilon
Зелень на підвіконні, фото fermilon

Раніше ми писали про те, скільки яєць насправді потрібно додавати в драники: не потемніють і триматимуть форму

Як повідомляв Знай.ua, пригоріла випічка, чи потрібно її зберегти на довше? Декілька корисних порад для ідеальних господинь