Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону, 12 грудня 2022 року, у понеділок, розповів про те, що в Україні все ж таки планують підвищити тарифи на електроенергію.

Проте все не так жахливо, як усі думають - йдеться про мінімальне підвищення цін... виключно на транспортування магістральними мережами.

Електроенергія. Фото: Youtube
Електроенергія. Фото: Youtube

Але при цьому Володимир Кудрицький запевняє всіх, що та інформація, яка поширюється всюди щодо підняття цін для бізнесу на 107% з 1 січня, не відповідає дійсності. Про це й не йдеться. Підвищення тарифу на транспортування для того ж бізнесу відбудеться в умовах кількох копійок (1,3-1,5%). Нині ціна для підприємств становить 5-6 гривень за кіловат-годину.

Вимкнення електроенергії, Київ. Фото: скриншот youtube
Вимкнення електроенергії, Київ. Фото: скриншот youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це при тому, що українці живуть досі графіками відключення електроенергії. Нам постійно нагадують, що за таких умов ми пробудемо щонайменше до березня 2023 року.

Наразі відключення відбуваються тривалістю від двох годин, але часто без світла українці сидять набагато довше. Особливо це стосується Києва, Одеської області та інших регіонів, які серйозно страждають після ракетного обстрілу. Але російські війська ніколи не зможуть у такий спосіб схилити нас до переговорів.

Нагадаємо, "Різдво - це надія": українці розповіли, чи збираються ставити вдома ялинку попри війну

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Президента Зеленського Олена хоче, щоб українці взялися за розум: "Звідки тягнеться коріння"

Знай.ua писав, переселенцям загрожує покарання за неявку у військкомат: розцінюють як ухилення від служби