Абонентів Київстару попередили про подорожчання тарифів. Вартість зросла вдвічі. Однак із такими змінами зіткнуться лише ті, хто не встиг вчасно сплатити тарифний план.

Українцям вже давно доступні денні пакети послуг, якщо вони не встигли сплатити за повноцінний тарифний план. Ось його вартість і подорожчала із 10 до 20 гривень. Про це повідомили на сайті мобільного оператора.

Київстар, фото: YouTube
Київстар, фото: YouTube

Денний пакет послуг є дуже зручною функцією, адже абоненти іноді банально забувають оплатити тарифний план або не мають фінансової можливості. Тепер це коштуватиме дорожче, проте разом із вартістю зріс обсяг послуг у добовому пакеті.

Замість 100 Мб інтернету та безлімітних дзвінків у мережі, абонентам буде доступний безлімітний інтернет зі швидкістю 0,8 Мбіт/с та необмежені дзвінки у мережі Київстар. Зміни діють із 12 грудня.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

При цьому, якщо абоненту не вистачає грошей навіть для оплати денного пакету послуг, він може скористатися більш бюджетною пропозицією. За 5 гривень на день можна отримати пакет послуг із безлімітними дзвінками.

Українці, телефон. Фото: "Суспільне"
Українці, телефон. Фото: "Суспільне"

З 14 грудня Київстар також змінив ціну пакета хвилин на номери інших операторів, який надається понад основний тарифний план. Додаткові дзвінки на номери інших мобільних операторів, а також стаціонарні телефони та CDMA-номери коштуватимуть по 5 гривень за трихвилинний пакет.

Подорожчання торкнулося послуги "Заплати за мене". З 12 грудня вартість становитиме 5 гривень.

Раніше ми писали про те, що в Україні все ж таки підвищать тарифи на електроенергію: скільки грошей витягнуть з кишень

Як повідомляв Знай.ua, зарплата 30 тисяч: де і кому підприємства готові платити божевільні гроші