Іноді навіть у найуміліших і найвідповідальніших господинь виникає проблема з неприємним запахом з холодильника. Найчастіше причиною є зіпсовані продукти або ті, що видають дуже сильний аромат. Не виключено, що це поломка у побутовій техніці.

Вирішити таку невелику неприємність дуже просто. Для цього не обов'язково купувати спеціальні поглиначі запаху, якы виготовляються з вугілля або ароматичних речовин. Досить знайти каву, а вона є майже у кожного на кухні.

Продукти в холодильнику, скріншот з відео
Продукти в холодильнику, скріншот з відео

Дуже важливо використовувати саме натуральну мелену каву. Часто її ще використовують у парфумерних лавках, щоб перебити аромат. А ще вона має здатність вбирати неприємні запахи.

Як позбутися неприємного запаху за допомогою кави

Досить насипати в тарілку жменю кави і залишити на ніч у холодильнику. На ранок ви прокинетеся і не почуєте ніяких неприємних запахів. Використовувати можна часто, головне міняти каву, тому що вона має властивість вивітрюватися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

І не забудьте прибрати джерело проблеми та вимити полиці. З цього моменту ви можете не турбуватися про таку неприємність, але якщо сморід повернеться, можете знову використати каву.

Кава мелена, фото torbafood
Кава мелена, фото torbafood

Раніше ми писали про те, як виростити домашній город на підвіконні взимку: овочі та зелень, які не бояться холоду

Як повідомляв Знай.ua, плями та дрібні подряпини — не причина викидати шпалери, кілька порад від господарок

Також портал Знай.ua писав, глітери, яскраві губи, але без фанатизму: як нафарбуватися на Новий рік 2023, щоб усі "ахали" від захоплення