Навколишні люди часто звертають увагу на поставу, а якщо вона справді дуже гарна, це надає неймовірної впевненості в собі. У протилежному випадку, через згорблену спину часто страждає самооцінка, не кажучи вже про наслідки для загального здоров'я.

Сучасні люди зараз віддають перевагу віддаленій роботі. Для цього потрібна посидючість і концентрація, але під кінець робочого дня навіть важко розігнути спину, не кажучи вже про те, щоб тримати її прямо. Позбутися цих неприємних відчуттів цілком можливо, виконавши всього декілька вправ.

віддалена робота, фото Pxhere
віддалена робота, фото Pxhere

"Човник"

Виконувати цю вправу потрібно лежачи на животі і багатьом вона добре знайома. Потрібно розтягнути ноги та руки, потягнутися сідницями назад та придавити таз до мату. Далі піднімаємо кінцівки та тягнемося.

Підходів потрібно 10-15.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Вправа "Човник", фото prostoway
Вправа "Човник", фото prostoway

"Кішка"

Потрібно взяти упор, стоячи на колінах. Долоні під плечовими суглобами, коліна - під тазостегновими. Відштовхуйтеся руками та колінами від підлоги, з видихом округліть спину, підкрутіть таз, підборіддя притисніть до грудей. Повернутися у вихідне положення потрібно з вдихом, після потягнутися сідницями назад, а маківкою вперед.

Також буде достатньо 10-15 повторень.

Вправа "Кішка", фото prostoway
Вправа "Кішка", фото prostoway

"Бокові нахили"

Сядьте, праву ногу випряміть, ліву зігніть. Опора в сідничні кістки, спина має бути пряма. Вдихаючи, робіть нахил вправо, добре розкриваючи зону ребер зліва, обіпріться на праву руку і потягніться лівою рукою вгору і вбік, зберігайте опору на сідницях. Повернутись у вертикальне положення потрібно з вдихом.

Знову ж таки: 10-15 підходів. Можна міняти положення ніг.

Вправа "Бокові нахили", фото prostoway
Вправа "Бокові нахили", фото prostoway

Раніше ми писали, влізти в улюблену сукню і сяяти яскравіше за ялинку: як швидко схуднути перед Новим роком без дієти

Як повідомляв Знай.ua, які корисні продукти можуть нашкодити при переїданні: безпечні норми та обмеження