Надя Дорофєєва відповіла за співпрацю з Росії під час війни: "Це не важливо"

Надя Дорофєєва нарешті відповіла за те, чим її знову активно почали дорікати після початку повномасштабної війни з Росією. Йдеться про те, що пісня "Время и Стекло" якось звучала у фільмі окупантів про Крим після вторгнення на Донбас та окупації півострова.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

ЗСУ готують четвертий масштабний контрнаступ на новому напрямку: дорога до Криму буде закрита

Стало відомо, де може відбутися четвертий масштабний контрнаступ Збройних сил України. Прогноз, який відбудеться вже скоро. Наразі наші захисники роблять все для того, щоб швидше звільнити наші території від окупантів. Це буде вже четверте велике протистояння з кінця серпня, і воно відбудеться найімовірніше на Запорізькому напрямку.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

"Зайвої молитви не буває": митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня

В Україні віднедавна прийнято святкувати Різдво не лише 7 січня, а й 25 грудня. Кожен може вибрати для себе дату, яка йому ближче до душі. Однак, деякі вибирають для себе святкувати двічі цю подію. Митрополит із ПЦУ розповів, чи можна так робити, і чи це не є гріхом.

Церква, фото: Знай.ua
Церква, фото: Знай.ua

Ані Лорак розсунула ноги і захотіла "подихати", згадуючи Україну: "Глибокий біль та горе"

Президент України Володимир Зеленський зовсім недавно вніс усіма, на жаль, відому виконавицю Ані Лорак до "чорного списку" нашої країни. Якийсь час вона знаходиться поза Росією і непрямим текстом розповідає про війну в нашій країні.

"Саме в проміжках між кожним вдихом і видихом, які я роблю, глибокий біль і горе, які я відчуваю за всі сім'ї, які зараз страждають, зникають на кілька секунд... Я хочу, щоб ми всі могли спокійно дихати одним повітрям...", - пише Ані Лорак у публікації.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Анна Трінчер роздяглася і обмазала п'яту точку білою субстанцією, але Волошина поряд не було: "Куди втулити"

Анна Трінчер часто показує свої оголені ділянки тіла шанувальникам, рекламуючи білизну або просто під час демонстрації образу на день. Безумовно, воно у неї розкішне і видно відразу, як сильно вона полюбляє себе.

Цього разу співачка розмістила кадри у яскраво-червоному та спокусливому комплекті білизни, але не забула про реквізит. Із собою на ліжко, де відбувалася фотосесія, вона взяла невеликий торт у вигляді серця.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube