Лимон дуже часто використовується в кулінарії та сприятливо впливає на здоров'я людини, але, як виявилося, він також може бути дуже корисним у побуті.

Досвідчені господині знають, як можна застосувати лимон у прибиранні, особливо на кухні. Він набагато екологічніший за ті засоби, що пропонують нам у магазині, а в дезінфікуючих властивостях нічим не поступається. Більше того, після нього залишається приємний цитрусовий аромат, а це також дуже важливо.

Лимон, фото з вільних джерел
Лимон, фото з вільних джерел

Як використовувати лимон у побуті

1 спосіб - для того, щоб привести да ладу кухонні дошки.

Якщо погано вимити дошку після риби, м'яса чи птиці, можуть з'явитися мікроби та неприємний запах. Періодично можна протирати лимоном їхню поверхню.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

2 спосіб - для видалення бруду в мікрохвильовій печі.

Візьміть декілька ложок лимонного соку та розведіть у воді. Далі залишіть у включеній мікрохвильовій печі на декілька хвилин. Це допоможе позбавитися навіть застарілого жиру.

2 спосіб - для позбавлення від вапняного нальоту в чайнику.

Це дуже часте явище у будь-якої господині. Замість магазинної хімії спробуйте відправити декілька скибочок лимона у чайник та прокип'ятити. Результат буде гарантований.

кухня, фото Pxhere
кухня, фото Pxhere

Раніше ми писали про те, як позбутися неприємного запаху з холодильника: дієвий та дуже доступний засіб

Як повідомляв Знай.ua, виправити поставу і зняти напругу в спині: як цього досягти за допомогою 3 вправ

Також портал Знай.ua писав, що ці кольори видадуть вік і ще більше зістарять: який манікюр краще не робити зрілим жінкам