Водіїв в Україні вже традиційно попереджають про найменші коливання цін на пальне. На цей раз деякі його види змінилися у бік подорожчання.

Станом на 13 грудня ціни трохи зросли на бензин преміум якості, дизельне паливо та автогаз. Про це повідомляють у Консалтинговій групі "А-95", посилаючись на свої дані моніторингу.

Паливо, скріншот: YouTube
Паливо, скріншот: YouTube

Усього за добу вартість бензину преміус класу А-95+ піднялася на 12 копійок і тепер на АЗС просять за нього 52,39 грн./л. Дизельне паливо та автогаз зросли в ціні до 55,03 грн./л (+6 коп./л) та 29,52 грн./л (+11 коп./л) відповідно.

А ось ціни на бензин А-95 та А-92 можуть трохи порадувати водіїв своєю стабільністю. Наразі ці види пального пропонують по 51,62 грн./л та 51,30 грн./л відповідно.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Середні ціни на пальне, моніторинг Консалтингової групи "А-95"
Середні ціни на пальне, моніторинг Консалтингової групи "А-95"

Варто зазначити, що різні експерти з цієї галузі вже склали свої прогнози щодо ситуації на паливному ринку наступного 2023 року. Більшість запевняє українських водіїв у тому, що ціни не повинні сильно зрости, а можливість повторення дефіциту, як це було на початку російського вторгнення, зовсім виключають.

Раніше ми писали про те, що розкіш навіть на свята: бекон і буженина стали "золотими", на скільки зросли ціни в супермаркетах

Як повідомляв Знай.ua, українці побачать нові ціни на паливо з початком новорічних сят: чекати на падіння чи стрибок

Також портал Знай.ua писав, що новорічний стіл 2023 року подорожчає в половину: названі продукти, які до кінця року буде складно дістати