Чому всі досі готували оселедець під шубою неправильно: хитрощі, які в рази покращать смак салату

Салат "Оселедець під шубою" став одним із символів новорічного столу, проте його можна приготувати дещо іншим способом, набагато покращивши смакові якості салату. Деякими цікавими хитрощами приготування цієї популярної страви поділився кулінар Тарас Кліпін.

Оселедець під шубою, кадр з відео
Оселедець під шубою, кадр з відео

Кулеба пояснив, хто виживе у разі ядерного удару по Києву: "Закриють двері"

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба дав інтерв'ю The Washington Post, щоб розповісти американцям правду про те, що буде з мешканцями столиці у разі ядерного удару з боку РФ у рамках повномасштабної війни.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Ядерний вибух. Фото: кадр з відео
Ядерний вибух. Фото: кадр з відео

Погода "обдарує" Україну сильними вітрами, посиленням морозів та ожеледицею: прогноз на 15 грудня

Відома синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у четвер, 15 грудня. Зокрема, у самій середині першого зимового місяця очікується посилення морозів, сильний вітер та ожеледиці залежно від регіону.

сильний вітер
сильний вітер

Чи впадуть у злидні українці після покупки м'яса на Новий рік та Різдво: якими цінниками зустріли продавці перед святами

Попри війну і складне економічне становище українці все ж планують бодай трохи, але відсвяткувати прихід Нового 2023 року, а також зустрітися з рідними й близькими за різдвяним столом.

М'ясо, скріншот: YouTube
М'ясо, скріншот: YouTube

Мобілізація після Нового року: Міноборони дали відповідь на хвилююче питання

У Міністерстві оборони розповіли, від чого залежатиме нова хвиля мобілізації в Україні, і кому готуватись насамперед. Війна все ще продовжується. Про це заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

Ганна Маляр, facebook.com/ganna.maliar
Ганна Маляр, facebook.com/ganna.maliar

Довідка для пільг та субсидій: у "Нафтогазі" українцям показали як все зробити не встаючи з дивана

Для наших читачів, які уважно стежать за інформацією щодо субсидій, є дуже важлива новина. Справа в тому, що компанія "Нафтогаз" детально пояснила та показала покрокову інструкцію, як отримати онлайн доступ до великого списку послуг газопостачальної компанії, у тому числі і як отримати субсидію.

Субсидії, скріншот: YouTube
Субсидії, скріншот: YouTube

"Отвєткі за Рязань нє вишло": окупанти скаржаться на українців через збиті дрони

У російських пабліках скаржаться, що українці навчилися збивати дрони, та не вийшло понищити інфраструктуру мирних міст. У тг-пабліку російських пропагандистів з'явився пост про те, що через збитих українцями дронів не вийшло помститися "за Рязань".

дрон. Фото: скриншот з відео
дрон. Фото: скриншот з відео