Кейт Міддлтон виглядала готовою до свята у темно-бордовій сукні-пальто з відповідним клатчем та туфлях-човниках, коли 15 грудня вона прибула у Вестмінстерське абатство на свій другий щорічний концерт "Королівські гімни: Разом на Різдво".

А її 7-річна донька, принцеса Шарлотта виглядала міні-копією своєї мами у своєму власному двобортному бордовому пальто, яке вона носила з темно-синіми колготками та туфлями, щоб краще доповнити образ брата принца Джорджа та батька принца. Єдиною реальною різницею між зовнішністю двох принців були їхні краватки: 40-річний Вільям обрав аксесуар кольору мерло, який підходив до образу його дружини, а 9-річний Джордж обрав смугастий темно-синій одяг.

Демонстрація сімейної єдності відбулася за кілька годин після того, як 15 грудня було випущено останні три епізоди галасливого документального серіалу Netflix "Гаррі і Меган", які, як повімляють іноземні джерела, вони навіть не дивилися.

На різдвяному концерті до Уельсів приєдналися король Чарльз III та королева-консорт Камілла, а також принцеси Беатріс та принцеса Євгенія (до яких приєдналися їхні чоловіки Едоардо Мапеллі Моцці та Джек Бруксбенк), батьки Кейт – Керол та Майкл Міддд нею приєднався чоловік Джеймс Метьюз).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На виставі, присвяченій покійній королеві Єлизаветі II, королева Камілла одягла пальто з білим коміром поверх сукні з леопардовим принтом, принцеса Беатріс обрала картатий тренч, а принцеса Євгена аналогічним чином обрала візерунковий маршрут у коричневому двобортному пальті.

Але темно-бордовий колір, схоже, був неофіційним дрес-кодом для заходу, і Піппа Міддлтон, і Зара Філліпс з'явилися у своєму верхньому одязі бордового кольору.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон одягла "нашийник помсти" від принцеси Діани, який ненавиділа Єлизавета II.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл розлютила принца Гаррі, посміявшись з королеви Єлизавети II: "Він виявляє зневагу".