У холодну пору року сушити речі набагато проблематичніше, тим більше для українців, які живуть в умовах війни. У будинках холодно, оскільки часто вимикають опалення, а електросушаркою не скористаєшся через відсутність світла.

Мало того, що речі взимку сохнуть цілими днями, то ще й удома підвищується вологість. На батареї залишати не можна, це може призвести до пожежі та появи плісняви. Але вихід із ситуації є.

Сушіння одягу на батареї, скріншот з відео
Сушіння одягу на батареї, скріншот з відео

Праска та рушник

Потрібно пропрасувати речі праскою при високій температурі, але спочатку постелити на прасувальну дошку чистий рушник - він вбере вологу. Після цього достатньо буде вивісити одяг біля вікна на вішалку. Це найперевіреніший спосіб, після якого ще й речі не будуть м'ятими.

Фен

Після того, як ретельно відіжміть речі, розмістіть їх на сухій поверхні або розвішайте на вішалці. Далі у справу вступає фен. Обдуйте все гарячим повітрям декілька разів. Слід зазначити, що щільні тканини будуть сушитися набагато довше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Випрані речі в рушник

У рушник великого розміру загорніть одяг, починаючи з одного кінця рушника до іншого. Таким чином, зайва волога піде і все просушиться швидше.

Скрін, відео YouTube гардероб
Скрін, відео YouTube гардероб

Раніше ми писали про те, що заощаджуйте на дровах цілий стан: українцям розповіли важливу зимову хитрість

Як повідомляв Знай.ua, пуховик буде як новий: як легко повернути об'єм, якщо збився наповнювач після прання

Також портал Знай.ua писав, що 3 способи позбутися неприємного запаху взуття: це настільки просто, що ви здивуєтеся