"Сума така, а не інша...": українці отримують нові платіжки за світло, рахують по хвилинам

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Мешканці української столиці почали одержувати оновлені паперові платежі за світло. Представники однієї з енергокомпаній заявили, що зробили все для того, щоб людям було простіше та зрозуміліше працювати з документом. Давайте дізнаємося, що саме змінилося в платіжках за світло для киян. Про це стало відомо завдяки детальній інформації гендиректора компанії YASNO Сергія Коваленка.

Катя Осадча попросила українців не "нити" у підсумках 2022 року: "Це не важливо..."

Катя Осадчая, фото: Знай.ua
Катя Осадчая, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча якось засудила українців у Європі, які навіть у День пам'яті жертв голодоморів не змогли втриматися від публікації "радісних" кадрів того, як мирно і добре живеться на Заході, поки що на них Батьківщині триває війна. Зараз вона подякувала Збройним силам України за те, що щодня ми можемо прокинутися. І превентивно попросила блогерів і простих громадян відмовитися... або хоча б почекати з розповідями про важкий кінець року, про емоційні гойдалки.

Війна забрала в українців вже третину доходів, і кінця цьому не видно: експерт поділився плачевною статистикою

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

Стало відомо про те, як скоротилися доходи українців через війну, яку розв'язала росія. Щодня завдають нам шкоди та суцільного болю. Про це розповів економіст, викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Олексій Геращенко у інтерв'ю. Справа в тому, що падіння ВВП значно позначилося на можливості українців купувати щось. Як мінімум, це трапилося на третину. Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль уже зазначав, що через війну за останній рік економіка України скоротилася як мінімум на 35-40%, і це продовжиться найближчим часом.

Оля Мартиновська розповіла, чому ніколи не вийде заміж за Ярославського: "Вова, ну хоча б 10 сантиметрів"

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua
Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Шанувальники кулінарного шоу "МастерШеф" уважно слідкують не лише за учасниками та баталіями на кухні, а й за суддями проєкту. Під "прицілом" опинились улюблениця десертників Оля артиновська та суворий Володимир Ярославський. Шанувальники чітко вбачали в них пару, яка ретельно приховує свої стосунки, але іноді правда дуже просочується наволю. В інтерв'ю Григорію Решетнику в рамках проєкту "Як ти?" Оля нарешті зізналась, які стосунки пов'язують її та Ярославського.

Саме час "штурмувати" супермаркети: в Україні обрушилися ціни на шпроти та сардини

Консерви, скріншот: YouTube
Консерви, скріншот: YouTube

Українські супермаркети знизили ціни на шпроти, які часто купують до новорічного столу. Продукт можна купити із запасом та непогано заощадити. Як змінився цінник, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Популярні рибні консерви, такі як шпроти та сардини злетіли в ціні з початку року так само, як і решта продуктів в українських супермаркетах. Втім, напередодні зимових свят цінник на продукцію помітно знизився і в українців з'явився шанс непогано заощадити.