Шанувальники кулінарного шоу "МастерШеф" уважно слідкують не лише за учасниками та баталіями на кухні, а й за суддями проєкту.

Під "прицілом" опинились улюблениця десертників Оля артиновська та суворий Володимир Ярославський. Шанувальники чітко вбачали в них пару, яка ретельно приховує свої стосунки, але іноді правда дуже просочується наволю. В інтерв'ю Григорію Решетнику в рамках проєкту "Як ти?" Оля нарешті зізналась, які стосунки пов'язують її та Ярославського.

Ярославський і Мартиновська, фото з Instagram
Ярославський і Мартиновська, фото з Instagram

"З Ярославським ми просто друзі. Мама мені каже: "Може, через цю надміцну дружбу ти втратила можливість з кимось зустрітися. Бо всі думають, що ви з Володимиром разом". Але ми справді тільки дружимо. Між нами є платонічна любов. Ми завжди підтримуємо один одного. Донька його обожнює. Ми разом колись літали на відпочинок до Єгипту. Спали в одній кімнаті, до речі", – розповіла Ольга.

На запитання Григорія, чого ж не вистачає у Ярославському, аби між ними виникло щось більше, ніж дружба, рестораторка віджартувалася: "Вов, не ображайся, але хоча б 10 см зросту".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вова Ярославський. Фото: скрін youtube
Вова Ярославський. Фото: скрін youtube

Про свій ідеал чоловіка Ольга розповіла: "У мене немає чіткого образу, ідеалу, яким має бути мій чоловік. Але для мене важливо, щоб фізично він поряд зі мною був трішки більшим. Мені подобаються чоловічі риси обличчя і характеру. Такий собі чолов’яга. Ця людина має бути доброю: любити людей, тварин, життя".

Нагадаємо, що Ользі Мартиновській з "МастерШеф" допоміг успішний француз - віддав ресторан і душу: "Взяв під своє крило".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Мартиновська з "МастерШеф" панічно боїться повертатися до України, де може втратити доньку.