Українські АЗС показали ціни на бензин, дизельне паливо та скраплений газ у вихідні. Дані моніторингу автозаправок публікує портал AutoRia.

Станом на 17 грудня середні відпускні ціни на автомобільне паливо втрималися на місці, чим порадували водіїв. Так, бензин марки A-95 преміум пропонують на автозаправках у середньому по 52,17 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За літр бензину марки А-95 у середньому доведеться заплатити 51,39 гривні, а бензин А-92 продається по 50,97 гривні. Дизельне паливо на АЗС у середньому реалізовують по 54,93 гривні за літр. Скраплений газ відпускають по 29,37 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Найнижчий цінник на бензин А-95 виставили мережі АЗС ZOG – 45 гривень за літр, а найвищий ОККО – 54 гривні за один літр. Найменше за дизельне паливо можна заплатити у мережі АЗС Укр-Петроль – 52 гривні за літр. Найвищі цінники встановила Паралель – майже 60 гривень за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Заправна станція Фактор виставила найвигіднішу ціну на скраплений газ – 28,20 гривні за літр, а АЗС ZOG встановила найнижчу вартість бензину А-92 – 44 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зростання цін на пальне сповільнилося, але приводів для радості немає: скільки коштує бензин, дизель та автогаз.

Також наш портал інформував, в Україні знову подорожчало пальне: скільки на АЗС обійдеться бензин, дизпаливо та автогаз.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українці побачать нові ціни на паливо з початком новорічних свят: чекати падіння або стрибка.