Деякі жіночі імена здійснюють на чоловіків особливий вплив. Існують імена, які притягують увагу протилежної статі і навіть здатні закохати чоловіка з першого погляду.

На думку психологів певні жіночі імена причаровують чоловіків. Милозвучність та м'якість імені не дає шансів вирватись з жіночих тенет.

Красива жінка. Фото: youtube
Красива жінка. Фото: youtube

Олена

Олена - фатальна жінка, через яку загинуло багато великих чоловіків. З часів стародавньої Греції нічого особливо й не змінилося - чоловікам і досі найбільше подобається це Ім'я.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Світлана

Представниці цього імені, на думку чоловіків є хорошими господинями і вірними дружинами. Світлани вміють створювати домашній затишок і роблять свого обранця дуже щасливим.

Лілія

Жінки з цим ім'ям асоціюються у чоловіків з ніжністю. Лілії можуть успішно вийти заміж і вдало маніпулювати своїм чоловіком. Як правило, ці жінки можуть змусити чоловіка виконати будь-яке їхнє бажання.

Ксенія

Ксенії дуже легко закохуються і це дуже подобається чоловікам. Ці жінки - найчарівніші та товариські, з ними можна говорити цілими днями, і теми для розмов не вичерпуються.

Катерина

На думку сильної статі, це ім'я звучить дуже красиво і пестить слух. Катерина - це сама чистота і непорочність. Це ім'я відоме в усьому світі. Катерини розумні, красиві, принципові, люблять правду і ненавидять брехню, але найбільше в їх характері чоловіка цінують щирість.

Нагадаємо, ми писали, що дуже простий та швидкий спосіб зробити свічки святковішими: знадобиться клей та серветки.

Як повідомляв "Знай.ua" ці кольори видадуть вік і ще більше зістарять: який манікюр краще не робити зрілим жінкам.

Також "Знай.ua" інформував це важливо зробити всім українцям до 31 грудня: як повернути новорічний настрій з дитинства, 5 порад.