Манікюр роблять пані різного віку і кожна на свій смак. Однак існують кольори, які вкрай небажано обирати зрілішим жінкам.

Декілька кольорів здатні додати пару-трійку зайвих років жінці, варто лише поглянути на її нігті. Їх варто обходити стороною жінкам після 30 років, нехай навіть ці відтінки і здаються неймовірними привабливими.

Манікюр, фото: Знай.ua
Манікюр, фото: Знай.ua

Перламутровий

Лак цього кольору чудово підійде молодим дівчатам, але зрілішим жінкам не варто його обирати, оскільки з віком з'являються зморшки на руках, а перламутровий колір надасть їм недоглянутого вигляду.

Жовтий та коричневий кольори

Коричневий підкреслить суху шкіру рук та пігментні плями, якщо такі є. А ось відтінки жовтого та помаранчевого, які зазвичай обирають пані восени, зроблять шкіру тьмяною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Манікюр з коричневим та жовтим, фото krasotka
Манікюр з коричневим та жовтим, фото krasotka

Холодні відтінки

Через судини, що виділяються, не варто фарбувати нігті холодними відтінками, тому що є ризик, що вони тільки підкреслять їх. Уникайте синього, зеленого, фіолетового та блакитного.

Чорний колір

Незважаючи на те, що саме французький манікюр вважається класикою, чорний колір теж не поступається популярністю. Однак він дуже підступний і може підкреслити навіть найменші зморшки на руках.

Чорний манікюр, фото dreamstime
Чорний манікюр, фото dreamstime

Раніше ми писали про те, що влізти в улюблену сукню і сяяти яскравіше ялинки: як швидко схуднути перед Новим роком без дієти

Як повідомляв Знай.ua, глітери, яскраві губи, але без фанатизму: як нафарбуватися на Новий рік 2023, щоб усі "ахали" від захоплення

Також портал Знай.ua писав, що три простих і доступних поради, щоб почати новий рік на позитивній ноті