Українці продовжують показувати свою силу та бажання боротися за свободу. Навіть масовані ракетні удари не змусять їх покинути країну.

Про це у коментарі для АрміяInform повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України полковник Андрій Демченко.

Незважаючи на те, що за останні майже 3 місяці українці пережили не менше 9 масованих ракетних ударів по всій країні, а в прифронтових містах це взагалі відбувається щодня.

Виїзд за кордон. Фото: скрін youtube
Виїзд за кордон. Фото: скрін youtube

Але, навіть попри це, кількість українців, які виїжджають за межі країни, не збільшилася. Люди хочуть бути вдома навіть попри всю небезпеку.

Популярні новини зараз
Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Незважаючи на дії росії щодо масованих ракетних обстрілів України, ми не відзначаємо різкого збільшення виїзду з України. У відсотковому співвідношенні пасажиропотік коливається "50 на 50". Не наголошується і на чергах з легкових автомобілів на виїзд. Окремо зауважу, що у листопаді ми фіксували загальне зниження пасажиропотоку на 9% порівняно з жовтнем. І динаміка зниження триває протягом осінніх місяців: у жовтні – 5%, у вересні – 10%. Андрій Демченко

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

Загалом у всіх пунктах пропуску через кордон з 24 лютого до кінця листопада оформлено 26,5 мільйонів громадян, і при цьому найбільше людей перетинали кордон саме через Польщу – понад 50% всього пасажиропотоку.

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

Нагадаємо, що субсидій не отримають: українцям назвали умову, за якої пільги неможливі

Раніше повідомлялося, що 8500 гривень за "закриті" очі: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах

Також, українські супермаркети оновили ціни на молоко, сир та сметану .