Українці продовжують показувати свою силу та бажання боротися за свободу. Навіть масовані ракетні удари не змусять їх покинути країну.

Про це у коментарі для АрміяInform повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби України полковник Андрій Демченко.

Незважаючи на те, що за останні майже 3 місяці українці пережили не менше 9 масованих ракетних ударів по всій країні, а в прифронтових містах це взагалі відбувається щодня.

Виїзд за кордон. Фото: скрін youtube
Виїзд за кордон. Фото: скрін youtube

Але, навіть попри це, кількість українців, які виїжджають за межі країни, не збільшилася. Люди хочуть бути вдома навіть попри всю небезпеку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Незважаючи на дії росії щодо масованих ракетних обстрілів України, ми не відзначаємо різкого збільшення виїзду з України. У відсотковому співвідношенні пасажиропотік коливається "50 на 50". Не наголошується і на чергах з легкових автомобілів на виїзд. Окремо зауважу, що у листопаді ми фіксували загальне зниження пасажиропотоку на 9% порівняно з жовтнем. І динаміка зниження триває протягом осінніх місяців: у жовтні – 5%, у вересні – 10%. Андрій Демченко

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

Загалом у всіх пунктах пропуску через кордон з 24 лютого до кінця листопада оформлено 26,5 мільйонів громадян, і при цьому найбільше людей перетинали кордон саме через Польщу – понад 50% всього пасажиропотоку.

Перетин кордону, скріншот з відео
Перетин кордону, скріншот з відео

Нагадаємо, що субсидій не отримають: українцям назвали умову, за якої пільги неможливі

Раніше повідомлялося, що 8500 гривень за "закриті" очі: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах

Також, українські супермаркети оновили ціни на молоко, сир та сметану .