Нам не здалося, нас дурили: у графіках відключення світла виявили сотні порушень, українці в люті

В Україні останні кілька місяців, через підлі ракетні атаки російських окупантів, значно погіршилася ситуація зі світлом. Для мільйонів громадян графіки відключення та цілі дні без світла стали буденністю. Однак після численних скарг Державна інспекція енергетичного нагляду здійснила перевірку. Виявилося, що було виявлено 193 порушення під час застосування графіків відключення світла.

Магазин без світла, скріншот: YouTube
Магазин без світла, скріншот: YouTube

Вова Дантес захотів дитину від Даші Кацуріної: "Вимагає від мене"

Знаменитий український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес захотів дитину від нової коханої Даші Кацуріної. Про це вона розповіла у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Даша Кацуріна розповіла, що Володимир Дантес приїхав до Польщі в рамках туру з Олексієм Дурнєвим і знайшов час заглянути до неї. Вона зізналася, що артист натякнув, що хоче від неї дитину і не знає, що робити.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Католицьке Різдво 2022: чи буде вихідний, традиції, заборони та таємниця подарунків

З недавніх пір Католицьке Різдво в Україні стало офіційним святом. Дізнайтеся подробиці нововведень. Коли настає дата святкування у католиків?

Коли вони дарують подарунки, як зустрічають та починають святкувати, сідають за стіл? Дізнайтеся, як справляють це свято у Німеччині, Англії, США та інших країнах.

Різдво, церква: фото belta
Різдво, церква: фото belta

Саша Мудра показала, як засмутила "Холостяка" Алекса Топольського: "Додому. Марині пикою заїхали?"

9-й випуск романтичного проекту "Холостяк"-12 з Алексом Топольським пройде під гаслом самоврядування. В анонсі випуску режисери, у своєму репертуарі, нагнали страху на шанувальників фаворитки українців Саші Мудрої. Нібито вона вдарить одну з учасниць шоу, а Гриша Решетник доповість все Алексу, який ухвалить важке рішення.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Чи залишаться тарифи на тепло та гарячу воду на нинішньому рівні

Прем'єр-міністр Денис Шмігаль розповів, чи залишаться тарифи на тепло та гарячу воду на колишньому рівні. Про це повідомляється на сайті уряду. Так, на одному з останніх засідань уряд затвердив порядок та умови надання субвенції місцевим бюджетам на компенсацію різниці у тарифах на тепло та гарячу воду. Денис Шмигаль пояснив, що цей крок зроблено для того, щоби підприємства теплопостачання працювали не на збиток і мали засоби для безперебійної роботи.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube