Родичі навіть не телефонують? Як розрахувати субсидію, якщо у квартирі поменшало людей

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

З 1 грудня поточного року звертатися за призначенням субсидії необхідно до Пенсійного фонду, а Мінсоцполітики цими питаннями вже не займається. Важливо розуміти той факт, що правила призначення не змінилися, проте є певні моменти, які потрібно уважно вивчити. Так, у випадку, якщо члени сім'ї, зареєстровані, але фактично не проживаючі за вказаною в реєстраційних даних адресою, нададуть документи, що підтверджують, про фактичне місце свого проживання, дохід таких членів сім'ї при розрахунку субсидії не враховується.

Зрадниця Ані Лорак викликала дикий регіт українців безглуздим виглядом: "Переплутала плойку з паяльником"

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка зараз живе та будує кар'єру в росії та модчить про війну, не боїться змінювати сценічні образи. Однак це не завжди їй вдається, вважають користувачі соцмереж. Зокрема, в ТікТок опублікував відео інтерв'ю Лорак, на якому співачка постає в дивному вбранні і ще дивнішою зачіскою. У 44-річної виконавиці майже африканські кучері, а голова більше нагадує пухнасту кульбабу. При цьому вона одягнена в коротенькі шортики, колготки-сіточку та блискучий топ, а на ногах – туфлі на величезних підборах, більше схожі на копита.

Росіяни спробують зіпсувати нам Різдво та Новий рік: названо дату наступного ракетного обстрілу

Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube
Наслідки ракетного удару, скріншот: YouTube

Стало відомо про те, коли росія наважиться на наступний масований ракетний обстріл, і чи встигнуть вони до Нового року ще трохи зіпсувати нам життя. Про це заявив військовий експерт, полковник ЗСУ у запасі, пілот-інструктор Роман Світан у рамках спільного проекту "Розмови про важливе" "Сніданку з "1+1". За його словами, цього року на нас може чекати ще один ракетний удар від окупантів за нашою енергетичною системою. Статися це може вже 25-30 грудня.

Чи можна святкувати Різдво двічі - 25 грудня і 7 січня: священник закрив популярне запитання

Різдво, церква: фото belta
Різдво, церква: фото belta

Цього року синод ПЦУ дозволив парафіям, за їхнім бажанням, відзначати свято Різдва Христового 25 грудня. Попри те, що віряни Православної церкви України та Української греко-католицької церкви досі святкували Різдво 7 січня, за юліанським календарем. Згідно з останніми опитуваннями впродовж останнього року зросла кількість тих, хто святкує Різдво лише 25 грудня. Водночас зросла й частка українців, які планують відзначати Різдво Христове двічі – 25 грудня і 7 січня.

Оля Полякова розповіла про весілля своєї 17-річної доньки Маші: "Хто зрозумів життя, той заміж не прагне"

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Як би сильно дочка не любила свою маму, але настав час вилітати з сімейного гнізда в самостійне доросле життя. Про це знають і Оля Полякова з Машею Єфросініною, які в черговому випуску шоу "Дорослі дівчата" відповіли на запитання передплатників. Один із них звучав так: "Коли б ви хотіли, щоб ваші старші доньки вийшли заміж?".

"О Боже, навіщо їм взагалі виходити заміж? Хто зрозумів життя, той заміж не прагне", - відповіла Оля Полякова.