Диктатор путін назвав війну "війною", і отримав повістку до суду від депутата

У росії на путіна вирішили подати до суду, оскільки він назвав війну "війною", хоча інших карає за це штрафами та кримінальними термінами. Раптом проти кривавого диктатора путіна ополчилися його власні депутати, і тепер він поплатився за те, що не завжди контролює те, що каже.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Скільки українці витратять на новорічний стіл-2023 - "золоте" олів'є та небагато фруктів

Незабаром Україна відсвяткує Новий Рік, Різдво... в умовах повномасштабної війни, яка не дає забути про себе навіть не мить. Багато хто продовжує запитувати - чи варто відзначати, поки наші воїни, ціною власного життя, захищають нашу свободу і незалежність, перебуваючи в окопах і під ворожим обстрілом по всій лінії фронту.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

"Відьмині посиденьки" 26 грудня: не торкайтеся ниток навіть на одязі і сховайте віник, традиції та заборони понеділка

У церковному календарі це день вшанування пам'яті святого мученика Євстратія Севастійського, а також Євгена, Оксентія, Ореста та Мардарія. Інші назви свята: "Евстрат - сонечко радий", "Дарій", "Мардарій", "Відьмині посиденьки".

Зимові канікули, фото nv.ua
Зимові канікули, фото nv.ua

Супермаркети оновили ціни на борошно, цукор та сіль: як змінилася вартість перед Новим роком

Борошно, сіль та цукор - базові продукти, які мають бути на кожній кухні. Дані продукти, як і інші за рік сильно додали в ціні і супермаркети знову оновили цінники напередодні зимових свят. Як змінилася вартість цих продуктів, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українці у супермаркеті, скріншот: Youtube
Українці у супермаркеті, скріншот: Youtube

Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, що втратила двох дітей: "Дивно, перестало щось працювати"

Відома українська актриса студії "Квартал 95" та "Жіночий квартал", Олена Кравець дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про те, як вони із чоловіком намагалися зачати другу дитину.Інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі Маші Єфросініної, як і шість років тому, коли вийшло минуле інтерв'ю.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram