Відома українська актриса студії "Квартал 95" та "Жіночий квартал", Олена Кравець дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про те, як вони із чоловіком намагалися зачати другу дитину.

Інтерв'ю вийшло на YouTube-каналі Маші Єфросініної, як і шість років тому, коли вийшло минуле інтерв'ю. Тоді дівчина мала лише дочку, але за цей час все сильно змінилося, і тепер вона багатодітна мама трьох дітей.

Шість років тому у них із чоловіком народилися двійнята – Катя та Ваня, і це були заплановані діти.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

Вперше замислилися вони про другу дитину із Сергієм, коли Маші було 10 років. До цього вони розуміли, що ще не готові, та й не було такої потреби. А ось сильно захотіла дитину вона тоді, коли Маші було приблизно 11, хотілося одразу грудочок, запахів, потискати когось.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Олена Кравець завагітніла двічі, і вони обидві зірвалися. Здавалося, нічого вже не вийде, і після розмови з лікарем жінка відпустила ситуацію, але все одно вірила, що це може статися.

У сім'ї є чудова традиція із записками, які вони пишуть з 1 по 10 січня, ховають у темну скриньку та відкривають лише 31 грудня. Обов'язково, хоча одне з них має здійснитися.

Це було 31 грудня 2015 року, два бажання не збулося, а в третій було саме про другу дитину.

Олена Кравець, фото: скріншот з відео
Олена Кравець, фото: скріншот з відео

"Ніфіга собі, нічого не справдилося. Дивно, перестало щось працювати. Дивно, але добре. Але, затримка. Ну піду зроблю тест, і реально - дві смужки. Щойно я думала, що нічого не справдилося. 31 грудня я розумію. , що збулося здається" - розповідає жінка з усмішкою на обличчі.

На першому обстеженні їй не сказали, що у неї двійнята, про це вона дізналася лише на другому, і була зовсім не готова до такого повороту. Почалася істерична реакція, проте, все-таки щастя переважало.

Вона одразу зателефонувала своєму чоловікові, попросила сісти, але він одразу про все здогадався - "Що, двоє?". Потім він сказав фразу, після якої Олена Кравець трохи заспокоїлася.

"Ну, Олено, вони ж тоді двоє пішли - зараз двоє повернулися. І все, він мене повернув у стан мами. Тому що я була в такому протесті, і думаю: Це ти зараз чому кажеш ні? Тим двом життям, які в тобі?" - зі сльозами на очах підсумувала актриса.

Нагадаємо, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець "забула" про підтримку чоловіка: "Я сама".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець нагромадила питання до Бога: "З гумором все добре?".