Росіянам ніяк не можуть дати спокою перемоги України, тож вони починають істерити. Вигадують фейки на ходу, навіть не намагаючись перевірити інформацію в Інтернеті.

Цього разу їх не влаштувало те, що Київ та інші міста України продовжують жити, незважаючи на повномасштабну війну, яку розпочав диктатор путін.

Справа в тому, що напередодні Різдва всесвітньо відомий художник підсвітив найпопулярніші будинки Києва, і тим самим продемонстрував стійкість українського народу. Навіть незважаючи на часткове блекаут свято можливе.

Це його світловий арт-тур "Різдвяне світло для Надії", і робить це художник зі Швейцарії Гаррі Хофштеттер, і фотографії вже розлетілися по всьому світу.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Це дуже символічно, що за часів, коли Росія намагається позбавити нас світла, ми спільно з нашими європейськими друзями це світло можемо повернути. Хоча б у такий художній образ", – сказав Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Символіка. Фото: скрін youtube
Символіка. Фото: скрін youtube

Однак це сильно розлютило росіян. Вони ніяк не можуть упокоритися з тим, що навіть під час війни українці живуть краще, ніж вони самі. Ось і починають розганяти неправдиву інформацію та ненависть.

"Пізд*ц з електрикою кажете? Київ засліплює ілюмінацією. Хохлятським розкольникам панове наказали відзначати Різдво сьогодні по-західному. Кінець енергетичній системі? 18-те століття? Щоб бандерівці посиділи чверть доби без світла... Тільки мільйони витрачаємо, а ефекту нуль" - пишуть пропагандисти.

Істерика росіян, фото: Telegram
Істерика росіян, фото: Telegram

Нагадаємо, що пораненому в зад екс-главу "Роскосмосу" Рогозіну загрожує параліч - уламок підкрався непомітно

Раніше повідомлялося, що українка не відпустила руку загиблого коханого, воїна ЗСУ у морзі після Бахмута

Також Іран хоче почати постачати росії ще більше зброї для війни в Україні .