Причин аномалії зашкарублої темної шкіри на ліктях може бути декілька. Від частої роботи за комп'ютерним столом до дерматиту, харчової алергії або навіть ендокринних порушень.

Проте, якщо до лікаря йти довго, то ефективні засоби боротьби із зовнішніми проявами. З цими простими народними рецептами шкіра на твоїх ліктях посвітлішає і стане неймовірно гладкою та ніжною на дотик.

Мильна ванна

Візьміть 1 літр води, додай 50 г соди та 100 г солі. У розчин трохи дитячого мила. Тримай у цій ванночці лікті протягом 20-25 хв. Потім акуратно потри лікті пемзою, насухо витри їх рушником і нанеси живильний крем. Проводь процедуру кілька разів на тиждень.

Картопляний відвар

Для цілющих ванн можна використовувати воду, що залишилася після варіння картоплі. Просто потримай у такій ванночці лікті 15-20 хвилин, і ефект тебе точно порадує. Сиру картоплю також можна потерти на дрібній тертці, а кашку, що вийшла, накласти на лікті, обмотати бинтом і тримати протягом години. Такі компреси мають відмінні освітлювальні властивості.

Нашатирний спирт

У літрі теплої води розведи чайну ложку нашатирного спирту та 1 чайну ложку будь-якого рідкого мила. Опусти лікті у ванну і протримай їх там 20-25 хвилин. Домашня процедура не тільки відбілить лікті, що потемніли, але й добре пом'якшить шкіру.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на тиждень 26 грудня - 1 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку: сюрпризи Раків, успіхи Водоліїв та печінка Козерогів.

Як повідомляв "Знай.ua" що категорично не можна дарувати коханим та близьким у 2023 році.

Також "Знай.ua" інформував, світла не буде від 7 до 10 днів: прем'єр-міністр Шмигаль попередив, скільки Україна виходитиме з блекауту.