Як заощадити 40%? Українцям підказали спосіб зменшити суму у квитанціях за газ

Багато українців мають у своїх будинках газові плити і вони стали просто порятунком у період відключень світла, адже і їжу можна приготувати, і воду нагріти, щоб помитися.

А якщо відключають опалення, то й квартиру можна обігріти за допомогою газу. Але за підсумком, за місяць набігає чимала сума в квитанціях, яка значно б'є по бюджету. Але чи знаєте ви, що на газі можна заощадити до 40%?

Лічильник газу, фото: Знай.ua
Лічильник газу, фото: Знай.ua

Оля Полякова зізналася ще в одній своїй брехні: "Навіть Віктор Павлік, а я..."

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відома українська співачка Оля Полякова під кінець року вирішила розповісти на всю країну про свої гріхи. За який вчинок їй соромно досі.

"Коли я ще не була такою великою зіркою, відзначала Новий рік вдома з чоловіком та дочкою Машею, а всім друзям сказала, що в мене робота. Усім збрехала. Люди дзвонили, щоб привітати, а я не відповідала, бо мене не повинно бути вдома", – поділилася Оля Полякова із журналістами каналу "Україна".

Оля Полякова, скріншот: Youtube
Оля Полякова, скріншот: Youtube

Українці розкритикували ідею Київстару: "Ми просто з вас брали гроші"

Оператор мобільного зв'язку Київстар закликав до співпраці всіх власників генераторів. Проте ця ідея сподобалася далеко не всім.

"Київстар закликає приєднатися до акції "киньте бабла на генератори для станцій, тому що всі роки ми просто з вас брали гроші, а зараз наявність зв'язку залежить від вас", - йдеться у повідомленні.

Мобільний зв'язок, фото: Unian
Мобільний зв'язок, фото: Unian

Алла Пугачова зізналася, як зробила аборт і ледь не померла: "Апендицит, нагноєння, пухлина у грудях"

Легендарна радянська та російська співачка Алла Пугачова, яка дуже любила виступати в Україні, знайшла в собі сили зробити, схоже, найвідвертіше зізнання у своєму житті.

Виявилося, що Пугачова могла б мати другу дитину, але зробила аборт. У цьому страшному гріху співачка звинувачує себе досі. Народися цей малюк – зараз йому, напевно, було б майже стільки ж років, як і онукові співачки – Микиті Преснякову.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Платежки стануть більшими, а гаманці тоншими: українців попередили про зростання тарифів на воду

Українцям слід бути готовими до того, що за комуналку з наступного року доведеться платити більше через підвищення тарифів на холодну воду та водовідведення. Про це свідчать відповідні проекти ухвал, які з'явилися на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

Вода з крана. Фото: скрін youtube
Вода з крана. Фото: скрін youtube