Стало відомо, що починаючи з 1 січня "Укрпошта" значно знизить вартість прискореної доставки на територію Польщу. Знижка доходить одразу до 75%.

Про це повідомляє прес-служба компанії у Telegram.

Справа в тому, що, починаючи з Нового року, тарифи на відправку всіх посилок на територію Польщі через EMS-сервіч "Укрпошти" будуть знижені відразу на 75%.

"З огляду на те, скільки українців виїхало до Польщі з початку повномасштабного вторгнення, це має допомогти рідним підтримувати зв'язок не тільки вербально. Крім того, нові тарифи діятимуть як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів. Вважаємо це чудовою підтримкою для українських малих та середніх бізнесів ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Укрпошта. Фото: Youtube
Укрпошта. Фото: Youtube

Крім того, починаючи з початку січня EMS-відправлення вагою до одного кілограма коштуватиме громадянам приблизно 6 доларів. Вагою до 10 кг – близько 8,85 доларів, а до 20 кг – до 12,5 доларів. Значно дешевше, ніж зараз.

А от пошта Польщі пішла на такий крок ще на початку жовтня, тим самим значно знизивши вартість відправлень.

Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Термін доставки 7-14 днів. На цьому не зупиняємось: разом із Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Укрзалізницею та ВП продовжуємо робити все, щоб у новому році поїхав наш перший міжнародний вагон. І тоді швидкість та якість доставки ще більше покращиться. Ігор Смілянський

Нагадаємо, що за доставку можна не платити: "Укрпошта" порадувала українців приємним передноворічним подарунком

Раніше повідомлялося, що Укрпошта допоможе українцям із генераторами: перелік необхідного для довгоочікуваного світла

Також українці зможуть заробити на генераторі: що каже закон і чи потрібна ліцензія.