Російську блогерку, яка підтримує "русский мир" та путіна за тисячі кілометрів від будинку в Німеччині повернулася на батьківщину. Тепер вона скаржиться на те, що відбувалося у Європі.

Про це вона повідомила у власному Telegram-каналі, активним користувачем якого була до жовтня місяця, після чого була різко заарештована, і близько 3 місяців провела в СІЗО.

Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот
Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот

Причиною цього стала публічна підтримка геноциду в Україні, а також висміювання війни, яку розпочав її президент диктатор путін. Вона навіть ходила на проукраїнські мітинги, де провокувала громадян, які втратили будинок.

За пропаганду війни їй загрожував до 10 років німецької в'язниці, і вона почала скаржитися на це у своїх соціальних мережах. Мовляв, жодної демократії у ваших Європах немає, на відміну від Росії.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот
Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот

"Їб**ь. Я на свободі на**й. Репресії це нiх*я не весело. А до вас вдиралася колись озброєна демократична поліція в кількості 6 осіб за репостик мемасика? До мене так. Сидячи в місцях не настільки віддалених", я написала вам книгу про принади демократичної, вільної Європи. Як є. Одне скажу, Росія є їб**ь вільна країна в світі .... Ліберахам не вірте, вони брешуть "- каже ця недоличність.

Крім того, далі вона зазначила, що здаватися не має наміру, і пішла приймати гарячу ванну, заїдаючи свій приїзд пельменями. Життя, якого вона нібито прагнула, адже в Європі це "рідкість", як вона каже.

Крім того, вона звинуватила в цькуванні другу за величиною газету Німеччини, і закликала своїх шанувальників ніколи не прагнути життя в Європі. Після публікації на підтримку ПВК "Вагнер" стало остаточно ясно, що з цією людиною нема про що розмовляти.

Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот
Фанатка путіна Прохорова, фото: скріншот

Нагадаємо, що фанатку "російського світу" Прохорову депортували з Берліна за любов до путіну.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині зникла росіянка-повія Юлія Прохорова, яка ображала українських біженців

Також чим заробляє на життя росіянка, яка провокувала і ображала українських біженців у Німеччині