Завод спецтехніки Техкомплект почав виробляти автомобілі-контейнеровози.

Про це повідомляє пресслужба виробника у Facebook. Зазначається, що контейнеровози є спеціалізованою технікою з універсальною вантажною платформою.

Контейнеровози. Фото: Facebok
Контейнеровози. Фото: Facebok

Їх зазвичай використовують для перевезення контейнерів різного типу. Більшість моделей контейнеровозів призначені для транспортування стандартних 10- та 20-футових контейнерів.

Тепер такі платформи з монтажем на дорожні вантажні шасі виготовлятимуть на Заводі спецтехніки Техкомплект. — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Контейнеровози. Фото: Facebok
Контейнеровози. Фото: Facebok

Також зазначають, що автівки виготовлятимуть на базі шасі вантажівок азійського виробництва. А надалі це можуть бути й інші автівки. Головне, щоб вони відповідали критеріям для подібного роду переоснащення, наприклад, шасі з монтажною довжиною рами від 6000 мм та вантажопідйомністю від 5000 кг.

Першу партію із 7 контейнеровозів виготовлено на базі азійських вантажних шасі FOTON BJ 1128 та SITRAK C5H.

Нагадаємо, ми писали, що наступ росіян у наступному році може стати "неминучим": путін відправить на забій і білоруську армію.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні планують змінити процедуру отримання водійських прав: буде посилений контроль на іспитах і не тільки.

Також "Знай.ua" інформував українським водіям показали нові ціни на пальне на АЗС: скільки коштуватиме заправити машину