Під час регулярних відключень електроенергії в українських містах не працюють світлофори, внаслідок чого кількість аварій різко зросла. Людям радять носити із собою світловідбиваючі елементи, щоб уникнути нещасних випадків, а ще розібратися у значеннях сигналів регулювальників.
Поліція зайнялася питанням регулювання ситуацій на дорозі, особливо в зонах, де є світлофори, перехрестя та утворилися затори.

Регулювальник на дорозі, фото uaeu
Регулювальник на дорозі, фото uaeu

Щоб не розгубитися на дорозі, слід чітко запам'ятати нечисленні положення регулювальника. Це убезпечить вас від виникнення аварійних ситуацій, а в деяких випадках навіть врятує життя.
Вивчити ці інструкції легко, а водіям буде корисно освіжити пам'ять, якщо вони вже не добре знайомі з правилами дорожнього руху. Ці знання знадобляться не тільки в темний час доби або коли відключають світлофори.

Україна без світла, фото Знай.ua
Україна без світла, фото Знай.ua

Є дуже зручна та доступна інфографіка, на якій є всі значення сигналів регулювальників із подібними поясненнями. Вона розрахована на всіх учасників дорожнього руху – водіїв та пішоходів.

Сигнали регулювальника, фото pinterest
Сигнали регулювальника, фото pinterest

Раніше ми писали про те, що в Україні планують змінити процедуру отримання прав водія: буде посилений контроль на іспитах і не тільки

Як повідомляв Знай.ua, водіїв попередили, що буде з автомобілем, якщо використовувати нейтральну передачу для їзди

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що українці зможуть здобути професійну освіту онлайн: найактуальніші професії