На російському телебаченні продовжують поступово божеволіти. Цього разу вони вирішили дослухатися пророцтва від Ванги, яке озвучив місцевий двірник.

Коли своїх перемог немає – можна їх намалювати. Саме так, напевно, мислять росіяни, і тому почали знову залучати «пророків» на телебачення. Так звані екстрасенси їм потрібні для того, щоби зомбувати власне населення. Цього разу там з'явився двірник, до якого раптово прийшла Ванга.

Пропагандисти, скріншот: YouTube
Пропагандисти, скріншот: YouTube

За словами Дмитра, у нього є такий же дар, як і у радянського артиста Вольфа Мессінга, який заявляв, що вміє читати думки, і уві сні він побачив раптову провидицю з Болгарії Вангу.

Замість психіатра двірник вирішив відвідати федеральне телебачення, де за десятки років правління путіна не пролунало жодного правдивого слова.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ванга, скріншот: YouTube
Ванга, скріншот: YouTube

Там для мільйонів глядачів, які вірять у російський світ та іншу нісенітницю, було озвучено шокуюче пророцтво.

"Ванга прийшла до мене вночі 15 листопада - у день смерті моєї мами. Вона стояла переді мною в чорному. У правій руці у неї був вогонь, а в лівій - вода. Руки вона тримала ось так (розвівши вгору - вниз). Вона каже : "Діма, будуть війни, буде кров, будуть сльози." Але переможе Росія. Росія буде на першому місці. З нею рахуватимуться всі країни світу. Переможе Росія та добро. І зімкнула руки на грудях. Вода загасила полум'я, вона зникла", - розповів росіянин-«пророк».

Мабуть, чоловікові все ж таки потрібно було відвідати психіатра, а не йти ганьбити з цією інформацією на весь світ.

Нагадаємо, що воїн ЗСУ наїхав на бійця "закарпатських котлів" Миколи Тищенка

Раніше повідомлялося, що українські інженери знайшли слабкі місця "Shahed-136", які падають на наші міста

Також Іран хоче почати постачати росії ще більше зброї для війни в Україні .