Меру Полтави раптово вручили підозру про поширення даних про Збройні сили України. Зрадив увесь український народ.

Про це стверджують джерела у правоохоронних органах, а також СБУ.

Справа в тому, що співробітники Служби безпеки України вручили меру міста Полтава Олександру Мамаю підозру, і всією провиною стало поширення даних про українських захисників. Тим самим він допомагав окупантам у їхній війні проти України.

Служби наздогнали його раптово у будівлі міської ради, і він явно не очікував на це. Тепер чоловікові може загрожувати від 5 до 8 років суворого режиму, а у городян буде новий голова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цю справу щодо міського голови Полтави кваліфіковано за ч. 2 ст. 114-2 КК (Несанкціоноване поширення інформації про переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну або про розміщення ЗСУ, скоєне в умовах військового стану), тому йому буде вкрай складно вийти з води сухим, а точніше неможливо.

Ні мер, ні його команда поки що ніяк не прокоментували цей інцидент.

Олександр Мамай, фото: СБУ
Олександр Мамай, фото: СБУ

До речі, його вже тричі обирали міським головою. У 2010, а потім 2015 від "Совісті України", але вже у 2018 йому довелося достроково скласти повноваження через незадовільну роботу. 2020 року він знову виграв вибору, і тоді його підтримали 51% виборців.

До речі, перші дзвіночки про його діяльність з'явилися у 2015 році, коли він утримався від голосування про визнання ЛНР та ДНР терористичними організаціями. Також його зв'язки з Іллею Ківою мали насторожити людей.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що СБУ знайшла ще одного зрадника на Сумщині, ділився з росіянами стратегічною інформацією

Раніше повідомлялося, що СБУ накрила ідеолога Медведчука: спрямовував діяльність на руйнування України .

Також, Україна запроваджує візовий режим для громадян Росії - Володимир Зеленський