В Україні значно впав попит на ялинки через війну: який відсоток громадян не відмовився від святкової метушні

Незважаючи на війну, українці продовжують готуватися до зимових свят, адже росіяни не зможуть відібрати у нас та наших дітей свято. З'явилася статистика, скільки ялинок цього року придбали громадяни.

Хоч статистика і показує, що далеко не всі зважилися на це. За наявною інформацією, цього року було придбано втричі менше ялинок, ніж торік. Усі вони були заготовлені Державним лісовим агентством.

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

Ольга Сумська згадала студентські роки та свій перший раз: "Відчула магію"

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Відома українська актриса Ольга Сумська згадала, як була 16-річною студенткою та вперше спробувала зайнятися улюбленою справою. Спогадами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі встаграмі.

Ольга Сумська зіграла безліч ролей та підкорила серця мільйонів українців. Вона активно спілкується з шанувальниками та регулярно радує кадрами з життя.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

ЗСУ наблизилися впритул до Кремінної і можуть взяти під контроль основні дороги Донбасу: а у росіян все стабільно погано

Збройні сили України впритул наблизилися до звільнення Кремінної, що в Луганській області. Чому це може переламати перебіг війни?

За словами аналітиків, якщо найближчим часом українські військові звільнять Кремінну, а це обов'язково станеться вже незабаром, тоді вони зможуть контролювати основні дороги на Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Ці два міста є промисловими центрами Донбасу.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець показала, як "порушує комендантську" - красуня

Марія Кравець, дочка Олени Кравець із "Кварталу 95", та "Жіночого кварталу" показала невелике відео як прогулюється темним містом.

На відео, яке вона зняла спочатку у вертикальному положенні телефону, а потім у горизонтальному положенні. На дівчині навушники і, схоже, гарний настрій. Вона надіслала повітряний поцілунок своїм передплатникам.

Маша Кравець. Фото: instagram
Маша Кравець. Фото: instagram

Українцям пообіцяли виплати у розмірі 100 тисяч гривень, але ціна за це надто висока

Понад 600 українців можуть отримати як мінімум по 100 тисяч гривень. Хтось насправді може розраховувати на допомогу.

Про це повідомили у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Там зазначили, що близько 647 українців, які були у російському полоні або досі там, отримають близько 100 тисяч гривень компенсації. Статися це може вже найближчим часом.

соцвиплати
соцвиплати