Близько 18 мільйонів людей, а це 40% українців залишилися на території держави, та потребують гуманітарної підтримки.

Її надасть Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ). Подробиці повідомляє пресслужба на офіційному сайті відомства.

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

На щастя, грудень виявився досить лагідним в плані температурного режиму в Україні. Це дозволило людям економити на опаленні та інших ресурсах. Проте невдовзі зима вступить у свої права та змусить громадян використовувати більше газу й електрики для обігріву.

Через масовані ракетні обстріли російських окупантів чимало українців живуть у пошкоджених квартирах та будинках, з нестабільними системами водопостачання, водовідведення та опалення. Відремонтувати наразі свої будинки не у всіх вистачає коштів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Представництво МОМ в Україні обіцяє допомогти внутрішньо переміщеним та постраждалим від війни особам.

Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube
Гроші, виплати. Фото: скриншот Youtube

У повідомленні на сайті організації зазначають, що силами мобільних бригад буде здійснено ремонтні роботи у 375 колективних центрах та соціальних установах: там покращать теплоізоляцію, полагодять дахи, замінять розбиті вікна та непрацюючі радіатори опалення, встановлять додаткові душові. Також МОМ обіцяє відремонтувати 5 800 приватних будинків, одночасно з цим розповсюджуючи набори для екстреного ремонту житла.

Нагадаємо, ми писали, що українці продовжують допомагати ЗСУ всіма можливими способами: скільки людей продовжують кидати донати.

Як повідомляв "Знай.ua" українські біженці за кордоном зможуть отримати документи поштою – готується новий законопроект.

Також "Знай.ua" інформував, 1800 грн на руки та нові правила прийому: як в Україні з 1 січня зміняться виплати субсидій.