Популярна українська акторка, зірка гумористичних програм "Одного разу під Полтавою" та "Жіночий квартал" Анна Саліванчук, яка зараз відпочиває зі своїми дітьми десь у карпатських лісах, продовжує піднімати настрій своїм відданим шанувальникам. Тепер для акторки, навіть не проблема, якщо "настрій ла*но", можна заряджатися позитивом просто так.

Акторка часто показує друзям та фанатам як живе і чим надихається. Цього разу Анна Саліванчук показала себе у спортивному купальнику – ось це форми, навіть юні студентки позаздрять.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

На своїй історії Анна Саліванчук написала: "Настрій - гівно. Але нас не зламатимемо, триматимемося і ну їх у дупу". Отак відверто заявила Анна Саліванчук про тих, кого проклинає кожен українець. Однак ми бачимо, що акторка і так добре проводить час у оздоровчому басейні зі своїми синочками.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Буквально днями Анна Саліванчук показувала, що тут навіть роблять масаж. Виходить, що одразу після занять можна відчути повне розслаблення. Але ми не побачили, як акторка лягатиме на стіл масажиста, під його сильні руки, але нічого – все ще попереду, і можливо Анна Саліванчук нас порадує новими видами та позами.

Нагадаємо, "Відчуваю кайф": розпарена Анна Саліванчук не встигла сховати купальник, ось це вигини.

Раніше повідомлялося, Анна Саліванчук у бойовому халатику засвітила мокрі кучері: "Залишилося намалювати...".

Також, "Це нелегко...": Анна Саліванчук навчила українців правильно використовувати сніг, усім мамам на замітку.