Наші читачі вже могли помітити, що перед приходом Нового року деякі продавці спеціально трохи занижували вартість продуктів, щоб люди могли собі дозволити купити більше, у такі моменти вигідно обом сторонам – реалізація та купівля. Нині ж українські супермаркети АТБ, Сільпо, Ашан та Metro запустили сезон святкових знижок.

Давайте дізнаємось, де і що можна купити за вигідною ціною. Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Хвиля".

Супермаркети, скріншот: YouTube
Супермаркети, скріншот: YouTube

У мережі АТБ запустили акцію до 3 січня, за якою можна дешевше придбати низку популярних товарів: від червоної риби до макаронних виробів. Також знижки діють на алкоголь, сири, ковбаси та ще понад 1000 товарів.

Магазин "Сільпо", фото: Unian
Магазин "Сільпо", фото: Unian

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

До "Сільпо" під акцію також потрапили тисячі продуктів. За спеціальною ціною можна придбати чай, каву, солодощі, алкоголь, різні сорти сиру та ін. Крім продуктів акції діють на побутову хімію, канцелярію тощо. Знижки діють до 10 січня, а ознайомитися з повним списком можна тут .

Ашан, фото: Знай.ua
Ашан, фото: Знай.ua

На полицях супермаркетів Ашан товари за зниженими цінами можна придбати до 3 січня включно. Цінники знизили на популярні позиції, як м'ясо, морепродукти, фрукти та ягоди, борошняне та ковбаси, консерви тощо.

Магазин Metro // YouTube
Магазин Metro // YouTube

У мережі Metro пропонують від 30% знижок на продукти та до 80% знижки на декор для дому. Акція триватиме до 3 січня, у цей період українці можуть купити за зниженими цінами лососеву ікру, тверді сири, солодощі та ін.

Нагадаємо, вечеря буде прісною? Українцям показали нові ціни на сіль, цукор та інші спеції.

Раніше повідомлялося, усно недостатньо: як повідомити про відмову у призначенні субсидії.

Також, як зміниться тариф на газ у 2023 році: скільки доведеться платити у січні.