Путін боятиметься розправи і благатиме про переговори під бунт народу: астрологиня передбачила розвал росії в 2023 році

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Усі українці чекають від 2023 року масштабних змін. Віра у перемогу не згасає, а сил для боротьби дедалі більше. Астрологиня Олена Максимова розповіла, що на нас чекає незабаром і як російські окупанти діятимуть далі. З одного боку, прогнози астролога надихають, але з іншого змушують напружитися. В новому році росія змінить тактику, сильних обстрілів по містах буде менше, але водночас почастішають атаки дронів на інфраструктуру та диверсії.

Могилевська обліпила обличчя мандариновою шкіркою після бурхливої ​​ночі: "Займуся собою"

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram. Зараз вона показала ранкову фотографію після новорічної ночі, яка була у всіх українців не такою бурхливою та веселою, порівняно з минулими роками. Причина всім відома - війна з росією, і навіть у таке світле свято окупанти продовжили обстрілювати міста.

Фантоми, розмитнення в телефоні та ціни на бензин: що принесе українським водіям 2023 рік

Автопробіг, фото: Informator
Автопробіг, фото: Informator

Для українських водіїв 2023 рік принесе багато різних нововведень та змін, і це навіть при тому, що повернення обов'язкового техогляду поки що відклали. Давайте дізнаємося, що рік Кролика принесе водіям у всіх областях нашої країни. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів. Нацбанк переконаний, що у 2023 році бензин та дизель додадуть у ціні 20%. У той же час глава WOG вважає, що ціни на пальне можуть як зрости, так і знизитися.

"Живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста в 2023 році, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається"

Атос Саломе. Фото: instagram.com/athos_salome
Атос Саломе. Фото: instagram.com/athos_salome

Самопроголошений пророк, відомий як "Живий Нострадамус", каже, що 2023 року відбудеться вбивче повернення Антихриста. Бразильець Атос Саломе мав бачення, що цей рік стане "початком кінця" з Ворогом Месії, який, як він стверджує, не просто одна людина, описана у священних книгах. Атос, який заглядав у майбутнє на 20 років каже, що передбачив коронавірус, смерть королеви Єлизавети II, вторгнення росії в Україну та навіть захоплення Твіттера Ілоном Маском.

Ані Лорак "прокинулася" від бомб, які летіли на її брата і защебетала українською: "Ти не гідна нашої мови"

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Співачка українського походження Ані Лорак від початку повномасштабної війни в Україні підло мовчала, доки її батьківщину закидали бомбами та ракетами. Вона не посоромилася після зникнення більш ніж півроку, засвітитися в Москві, в обіймах Сергія Лазарєва, який теж підтримує путіна, а потім і випустити пісню російською мовою. Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) також відгарцювала на передноворічних концертах у Москві, а ось після обстрілу України 31 грудня і в новорічну ніч нарешті згзгадала про Батьківщину та забелькотіла українською мовою, але є одне "але".